søndag den 26. september 2010

Bønnegarn.../Bean yarn...

Lyseblåt bønnegarn. Blødt og lækkert. Bedre kan det ikke siges, men det er bestemt ikke helt nemt at have med at gøre... Jeg ved ikke hvordan det laves og hvordan man overhovedet har fået ideen til at lave garn af bønner.
Men lækkert er det.
Light blue bean yarn. Very soft, there's no better way to tell, but it's definetly not easy to use... I don't know how it's made or how someone got the idea of making beans in to yarn. But it's fabulous.

Jeg fandt det i Netto og der var kun 1 nøgle tilbage, men jeg var nødt til at eje det. :O) Der var ikke helt nok til at bruge det til at hækle af, så det blev flyttet til miniaturekassen i stedet for.
I've bought it in Netto (a discountstore) and there was just this skein left, but I had to own it. :O) There wasn't enough to crochet something useful, so it went to the miniaturebox instead.

- og se hvad der kom ud af det
- and this is what I used it forEn lille blød gulvmåtte, som kan ligge foran et lille bord eller måske på badeværelset.
A little soft rug to put in front of a table or maybe on the bathroom.


Jeg tegnede en oval på et stykke lærred og håndsyede garnet fast fra midten og ud. Til sidst klippede jeg kanten til, bukkede den om på bagsiden og syede den fast.
I draw an oval  on a piece of linen and handstiched the yarn to it, beginning in the middle. Then I cut the edge, and stiched it to the backside.


Garnet er meget blødt og ikke snoet særlig meget, så måtten er blevet meget "fluffy".  Jeg har overvejet om jeg skal børste den så den bliver endnu blødere, men er bange for at det bliver alt for rodet.
The yarn is very soft and it isn't twisted very much, that made the rug very fluffy. I was considering to brush it up to make it even softer, but I'm afraid it will look too messy.
Jeg tror at jeg er nødt til at lave et af noget andet garn eller måske af noget snor.
I might wanna make another out of some other type of yarn or maybe of  cord.

Hav en god uge.
Have a nice week.

1 kommentar:

  1. Una idea estupenda. En casa siempre hay un trozo de lana. Muchas grcias por la explicación. Resulta expectacular.
    Besos Clara

    SvarSlet