lørdag den 23. oktober 2010

Endnu en messe.../ One more fair...

I morgen tager jeg med DMV (Dukkehus- og Miniatureklubben Vestsjælland) afsted til endnu en messe. Denne gang tager vi til Tømmeruphallen ved Kalundborg, hvor Kalundborg Modeljernbaneklub arrangerer modeljernbanemesse. Vi var inviteret med sidste år som et forsøg, for rigtig mange af de mænd som kommer til messen har deres kone med og der var ytret ønske om at der skulle være lidt mere for "pigerne" at se på. Vi synes at det var så hyggeligt, så da vi blev inviteret igen i år, sagde vi selvfølgelig: Ja tak!
Tomorrow I'm going to Toemmerup near Kalundborg, where there will be a model train fair. I'm going there with the other members from DMV (Dollhouse- and Miniatureclub Westsealand). We were at the fair last year, because they wanted "something for the wifes to look at...", and it was quite fun so we're going again this year.
Jeg har været i gang med at lave nogle ting færdige for at kunne tage dem med på messen, og der kommer billeder af dem når vi har været afsted.
I've been busy to finishing some miniatures to bring tomorrow, and I'll show you the pictures when I'm back from Kalundborg.

Hav en god søndag!
Have a nice sunday!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar