mandag den 24. oktober 2011

Hobbyudstilling/Craft exhibition

I søndags var jeg med DMV (Dukkehus- og Miniatureklubben Vestsjælland) en tur i Tømmeruphallen ved Kalundborg. Vi var inviteret derop af Kalundborg Modeljernbaneklub, og det var 4. gang vi var med deroppe, for ligesom at give lidt modspil til alle togene, bilerne, bådene og flyene.
Der var et par billeder fra udstillingen lagt på nettet, og en stor artikel i avisen Nordvestnyt. Du kan se billederne ved at klikke her.

Der var mange der kom forbi og blev glædeligt overraskede over at vi var der, og vi fik snakket med en masse mennesker (hovedsalig kvinder...) om miniaturer.
Desværre havde der ikke været lovede omtale i avisen, så der kom ikke så mange der var interesserede i dukkehuse som man kunne ønske, men det skulle gerne hjælpe inden næste år.

- men for de der kom og som måske er interesserede i at vide mere om DMV, kommer her lidt oplysninger:

Vi mødes hver anden onsdag (skal mødes nu på onsdag den 26.10.) kl. 19.00-22.00, i et lokale i Kulturhuset i Korsør. 
Hvis det har din interesse, er du velkommen til at kontakte mig, gerne via bloggen.

Kalundborg
Billede fra udstillingen i Tømmeruphallen.


Sunday afternoon I went to Kalundborg with our local miniature club DMV. We were invited by Kalundborg model train club, and it was the fourth time we went.
Lots of people came by, but not that many interested in miniatures, probably because the newspaper didn't bring the article telling that we were there.
Hopefully it will change till next year.

1 kommentar:

  1. Der er desværre lidt langt til Korsør, men det kunne nu være hyggeligt. Jeg er glad for at høre at I trods mangel på reklame havde en god messe.

    SvarSlet